06 listopadu, 2012

Měsíční chvástačka- říjen

Zdravím,
tento měsíc nějak nestíhám a tak i chvástačka přišla o něco později, než by měla. Prakticky u mě tento měsíc není ani moc o co stát, protože jsem si žádnou knihu ani nekoupila. Opravdu! Teď se ale naskýtá otázka proč. Mamka mi zakázala si cokoli kupovat, aby prý měla přehled o mých knížkám a věděla, co mi koupit na Vánoce. Takže teď až do prosince budu prakticky bez přísunu knih :D. ale abych se pochlubila alespoň s recenzeními výtisky, které mi opravdu dělali radost, protože jsem navázala spolupráci s Libri Fortunou.


Poselství jednorožců 1,2,3- Recenzáky od Fragmentu. Zažádala jsem si původně tedy jenom o první díl, ale jsem vážně ráda, že mi poslali celou sérii. Nestíhám teď tedy vůbec nic, ale doufám, že to všechno stihnu co nejdřív přečíst.
Krásní mrtví- Phoenix- Tuto knížku právě čtu, je to také recenzák od Fragmentu a doufám, že už brzo si na ni budete moct přečíst můj názor v recenzi.
Temná akademie- Spoutaní- Na tuto knížku jsem se hrozně těšila, takže jsme ji shltla za pár dní, recenze už je samozřejmě na blogu :)
Ghost Girl- A tohle je ona! Knížka od Libri Fortuny. Opravdu nádhera. Byla jsem z ní vážně nadšená a v nejbližší době ji taky hodlám přečíst, takže očekávejte recenzi brzo :)

Tento měsíc to teda byla bída, ale zase si říkám, že když to tedy do těch Vánoc vydržím a nebudu si moc knížek kupovat, třeba mi mamka pořídí nějakou, ze které budu mít o to větší radost. Ale o tom zase až za pár měsíců :)

5 komentářů:

  1. Super! Jen tam máš datum 11/6/2012, což je nějaký ten pátek zpátky. :) A na Vánoce přeji co nejvíce knih!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Jinak to datum je správně, je to takový styl, ale upravím ho, aby se to nepletlo :)

      Vymazat
    2. Já jsem mamlas, vždyť jsem to tak taky ze začátku měl. :D Jen mě to zmátlo, tak se nezlob. Člověk to málokde vidí naopak. :D

      Vymazat
  2. Ghost Girl jsem četla a upřímně doufám, že se ti bude líbit, když je to tvůj první recenzák od Fortuny.
    Napsané je to dobře, ale hlavní hrdinku jsem měla chuť zabít na každé stránce. Což by bylo zbytečné, když ji zabije sama autorka (asi se jí nedivím). :o)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)