01 září, 2013

Letní knižní výzva- zúčtování

Letní knižní výzvu pořádám já a Táňa. Všechny pravidla a podrobnosti si můžete přečíst v úvodním článku. Taky se tam můžete zapsat do linkovače.

O co půjde?
Stejně jako ostatní knižní výzvy, ani tato nebude ničím jiná. Samozřejmě půjde o to přečíst za léto co nejvíce knih a o jejich seznam se s námi na Vašem blogu podělit. A aby to bylo zajímavější, bylo by moc fajn, kdybyste se při letním cestování s knihou někde vyfotili a potom ji uveřejnili u článku s výzvou! :)

Něco málo k pravidlům:
- Výzva začíná 1.7. a končí 31.8., proto by bylo dobré, kdybyste zveřejnili úvodní článek někdy okolo začátku července, ale je pouze na Vás, jestli to bude dřív nebo později

- Poprosila bych za sebe i za Táňu, abyste si k výzvě dali ikonku, kterou najdete hned nahoře v článku a zapsali se dole do linkovače. Bylo by samozřejmě moc milé, kdybyste si na blog dali i odkaz na můj a Tánin blog.

- Ještě jednou opakuji, že jsou dva způsoby, jak se výzvy zúčastnit. Buď si můžete rovnou stanovit jednu ikonku s počtem knih a celou dobu se jí držet a snažit se dosáhnout limitu knih, a nebo můžete číst dál a dál a ikonky si přidávat s ohledem na to, kolik knih už jste přečetli. Tahle varianta je rozhodně míň stresující :D.
- Výzvy se můžete účastnit jak s anglickými, tak s českými knihami bez rozdílu. Počítá se každý přečtený kousek :)

- A to nejdůležitější pravidlo ze všech- Výzvy i léto s knihami si pořádně užijte a stravte ho, jak nejlépe dovedete!

A jelikož si věřím rozhodla jsem se za léto přečíst 20 knížek. Doufám, že to zvládnu a nějak se s tím poperu! Užijte si léto!


Seznam přečtených knih:
1. Mise- Allen Zadoff (352 stran)
2. Les rukou a zubů- Carrie Ryan (312 stran)
3. Tygří sága- Tygrovo prokletí- Colleen Houck (408 stran)
4. Tygří sága- Tygrova stezka- Colleen Houck (479 stran)
5. Vesmírná pouť 2- Jiskra- Amy Kathleen Ryan (304 stran)
6. Reset- Amy Tintera (384 stran)
7. Počátek- Jessica Khoury (372 stran)
8. Nástroje smrti- Město z kostí (416 stran)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)