30 srpna, 2012

Co se chystá? (září)- Fragment

Co se chystá v nakladateství Fragment?
Ani se nestačím porozhlídnout a za těch 16 dnů. co jsem tu nebyla se objevilo na stránkách Fragmentu tolik knížek, které se chystají vydat. Už to vidím, že si zažádám o tolik recenzních výtisků, kolik jen půjde, protože se chystají vážně trháky. Tak uznejte sami:

Deník úúúplně obyčejného úpíra- Fakt "šílenej" rok-
Největší obrázek výrobku Deník úúúplně obyčejného upíra – Fakt "šílenej" rokI nemrtví mají city! Pokračování jednoho nesnesitelně vtipného deníku

Jmenuji se Nigel Mullet. Když mi bylo patnáct, proměnil jsem se v upíra. Už navždy zůstanu v tomhle "skvělým" věku a věčně budu bojovat s akné a přeskakujícím hlasem. Teď nám začal další školní rok a já můžu konečně prohlásit, že jsem mezi spolužáky oblíbený. Navíc mám po více než osmdesáti letech holku, svou vysněnou Chloe. Jenže to by nesměl přijít nový spolužák Jason... Chloe mi přebral, dost mi komplikuje život, a to si nenechám líbit. Pomsta bude sladká. Co je vůbec tenhle Jason zač? Za každou cenu chci Chloe získat zpět, ale jak? 


A kdy? 17.9. 2012





Bohové Olympu- Neptunův syn
Největší obrázek výrobku Bohové Olympu – Neptunův synZtracený Percy Jackson se vrací zpět! Ztratil však paměť a neví, kdo je, odkud přišel a jaké je jeho poslání. Z hlubokého spánku se probudil u vlčice Lupy, která jej poslala do Tábora Jupiter, římské obdoby Tábora polokrevných. Všichni kolem ho považují za syna boha Neptuna, římského boha moří. 
Společně se dvěma členy tábora je vyslán na Aljašku. Podaří se jim osvobodit boha smrti Thanata, kterého uvěznili obři? Jaké další nebezpečí čeká Percyho, kterému se během cesty začíná vracet paměť?

A kdy? 19.9. 2012




Říše temnot- Tajemství upírů
Největší obrázek výrobku Říše temnot – Tajemství upírůŠestnáctileté Poppy zbývá pár týdnů života. Trpí rakovinou slinivky a není šance na vyléčení. Její dlouholetý přítel James jí nabídne řešení. Tím však poruší přísné zákony Říše temnot a teď ho čeká trest za vyzrazení tajemství a za lásku k člověku. Bude mít Poppy dostatek odvahy, aby se dobrovolně stala upírem? Podaří se jim společně uniknout před nejhorším trestem? 

A kdy? 20.9. 2012





Říše temnot- Prokleté sestry 
Největší obrázek výrobku Říše temnot – Prokleté sestryTři sestry už nebaví život upírek a rozhodnou se pro útěk. Chtějí žít stejně jako jejich teta a živit se pouze zvířecí krví. Za porušení přísných zákonů je však čeká trest, který chce vykonat jejich bratr Ash. Ve chvíli, kdy se jedna ze sester zamiluje do obyčejného chlapce a Ash do obyčejné dívky, není pro nikoho cesty zpět. Říše temnot má svá pevně stanovená pravidla, a kdo je nedodrží, bude za to pykat. Proč musela zemřít teta upířích sourozenců? Mají šanci odhalit pravdu a zachránit si tak život? 

A kdy? 20.9. 2012




Spící spravedlnost
Největší obrázek výrobku Spící spravedlnostVydejte se na dobrodružnou cestu plnou odhodlání a hledejte pravdu spolu s hlavními hrdiny. Je třeba odhalit tajemství, která nesmí zůstat skrytá…
Většina rodičů se již probudila ze záhadného spánku, vyhráno ale zdaleka není. Ti, jejichž děti zůstávají ztracené, totiž dál spí.
Svět se od základu změnil. Děti prožily něco, co jejich rodiče jen těžko pochopí. Zdá se, že jim teď rodiče vůbec nerozumí. Najdou u nich děti zastání?
Mnoho únosů a vražd zůstalo nepotrestáno, ale dospělí to nehodlají řešit. Policie, soudy, vláda ani probuzení rodiče se k tomu, co se dělo, nechtějí vracet. S tím se děti odmítají smířit a pouštějí se na vlastní pěst do nebezpečného pátrání po zločincích i dalších unesených. Sourozencům Kryštofovi, Kristýně, Emě a Samuelovi jde znovu o život. Podaří se jim odhalit i to, co stojí za záhadným spánkem rodičů? Anebo na svou zvídavost sami doplatí?

A kdy? 5.9. 2012

Tajemství duchů- Moje zvláštní schopnosti
Největší obrázek výrobku Tajemství duchů – Moje zvláštní schopnostiDvanáctiletá Ruby Clairová není jako ostatní holky. Kolem lidí vidí zvláštní světlo a slyší zvuky. Může mluvit s těmi, kteří už nežijí. Dokáže překonat strach a využít svůj dar k pomoci druhým?

A kdy? 18.9. 2012







Temná akademie- Spoutání
Největší obrázek výrobku Temná akademie – SpoutaníPřed začátkem nového semestru se Darkova akademie stěhuje do New Yorku. Cassie už není nováčkem, který jen tápe. Stala se silnou osobností, odhodlanou skrýt svá tajemství. Poté, co byla přijata mezi Vyvolené, se musí vyrovnat se svými neuvěřitelnými schopnostmi. Její láska ji přivádí do nebezpečí a zlovolný duch v jejím nitru získává stále větší moc. Zvládne se Cassie postavit mocným silám a nenávisti? Zachrání své přátele od strašlivého osudu, anebo je zahubí, aby spasila sama sebe? Kdekoli se objeví Darkova akademie, tam je smrt nablízku.

A kdy? 17.9. 2012






Věk magie- Bájná pečeť
Největší obrázek výrobku Věk magie – Bájná pečeťSvět se mění. V troskách bájné Atlantidy, hluboko pod hladinou moře, rozlomila skupina kouzelníků prastarou pečeť, aby vyhlásila počátek nového věku magie. Dochází ke znepokojivým změnám, které mohou mít za následek ničivý chaos. Podaří se mladému reportérovi Jonathanovi odhalit tajemství starého Londýna, za jehož zdmi se ukrývají bájné bytosti, duchové a lidé s nadpřirozenými schopnostmi? Jak s tím souvisí smrt jednoho z největších kouzelníků? A je ještě vůbec šance na zvrácení osudu a záchranu světa tak, jak ho známe? 

A kdy? 10.9. 2012


2 komentáře:

  1. Ty nové knížky vypadají opravdu slibně! :)
    Už se těším až si je přečtu, třeba Věk magie, Temnou akademii :) Říše temnot a Bohové olympu, na ty se asi těším nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se nemůžu dočkat Temné akademie a Říše temnot vypadá taky hodně zajímavě, jen mě štve, že L.J. Smith píše pořád o upírech.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)