02 srpna, 2012

Měsíční chvástačka- červenec 2012

Měsíční chvástačka- červenec 2012

Tak a je tu měsíšní chvástačka. Moje první. Zatím jsem se neodhodlala na video, takže tentokrát budou jen fotky, příště ale už videjko asi bude. Ať se taky máte čemu zasmát :DD Už ale ke knížkám, ať nemarním čas. Tentokrát jsem knížek nasbírala hodně, celkově dvanáct. V tomto měsíci jsem žádnou knihu bohužel nedostala, takže budou knihy jen koupené a k recenzním výtiskům.

Knihy, které jsem si koupila:
A jsou to knihy Jmenuji se Nikki, Pronásledovaná a V kůži supermodelky, které jsem si přivezla z Prahy, dala je do poličky a zatím uložila. Číst je budu až později, až bude čas a nálada :)). Dál je tu kniha Prokletý maturiťák, kterou jsem zatím rovněž nečetla a pořídila jsem si ji na srazu Na slovíčkou s knížkou společně s Lady McFly.  A jako poslední je tu Démon z Hex Hall, na kterého jsem narazila, když jsem šla od zubařky takže byl jeho osud sečten a už putoval hezky domů :))

Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk:
Tentokrát jsem byla vážně hamižná a recenzních výtisků jsem si pořídila vážně hodně. Minimálně měsíc mám ještě co dělat, abych je přečetla. Princezna Viktorie, Hunger games, Deník úúúplně obyčejného upíra, Krvavá romance- Polibek nesmrtelnosti a Temná akademie jsou z nakladatelství Fragment. Kniha Dvě zrcadla potom z nakladatelství Host a Prokletí ohně od Metafory. Ještě jednou děkuju :)

Takže to je za tento měsíc vše, těším se na příští měsíční chvástačku a jdu obcházet vaše měsíční úlovky, protože jsem moc zvědavá na vaše fotky a hlavně videa :)). A tady je nakonec ještě fotka všech knížek dohromady:


Zuzzi

11 komentářů:

  1. Skvělá sbírka :) Jenom nevím jestli sis toho všimla, ale máš tam Čarodějnici z Hex Hall (1.díl) ale Démon z Hex Hall je druhý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju za připomenutí, jsem z toho asi už tak zblblá že píšu hlouposti :DD

      Vymazat
  2. Opravdu krásné přírůstky =)))

    OdpovědětVymazat
  3. Moc moc hezká sbírka, člověka vždy potěší když na konci měsíce vidí všechny knihy, co mu přibyly :)). Pokud můžu doporučit, z recenzáků rozhodně začni číst HG - a rovnou sis měla zažádat o další 2 díly, protože to čekání potom bude utrpení, věř mi! :D

    PS: Jéé, ani nevíš jak mě vždycky potěší, když se najdu někde v článku nebo videu u jiného blogera. To tu pak jančím a uculuju se jak pomatená! :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Super, hlavne tie recenzáky ti trošku závidím.:D Taký Temnú akadémie by som si rada prečítala.:3 A video určite urob.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo Temná Akademie se mi vážně líbila, padla mi do noty :) Tu si určitě přečti :))..

      Vymazat
  5. Páni to je knížek :) Těším se co na všechny ty knížky řekneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Na několik už tu recenze je, některé chystám a ty ostatní si dám do knihovničky a prozatím nechám na horší časy :D

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)