30 listopadu, 2012

Měsíční chvástačka- listopad 2012

Listopadová chvástačka je tu. Já ani nemůžu uvěřit, jak to všechno utíká. Jako bych měla před očima začátek školního roku a najednou už je po čtvrtletí a za tři týdny máme Vánoce. Na které se mimochodem moc těším, protože se nemůžu dočkat knih, které dostanu. To bude po Vánocích skluz, když ještě započítám knížky, které si chci darovat sama a které půjdou jako recenzní výtisky... Uf, budu je číst ještě tři měsíce :D.
V listopadu se sice zas až tolik knih neurodilo, ale zase bych řekla, že o to lepší kousky to jsou. Dvě knížky jsem si koupila a dvě si vyžádala k recenzi. Myslela jsem, že mi přijde ještě kniha od Francisca Storka, kterou mi milý autor poslal darem, ale ukázalo se, že se někde zbrzdila, tak nakonec ji budu mít pod stromeček, nevadí, alespoň bude větší překvápko :)
Kniha, které jsem si koupila:

Využila jsem báječné slevy u bux.cz a koupila si hned dvě krásné knížky. Erilian- město čarodějů a Avatar- Příručka pro přežití. Erilian jsem chtěla mít doma od chvíle, kdy jsem ho poprvé přečetla. I přes to, že je to autorčina prvotina, já jsem si příběh naprosto zamilovala a v nejbližší době se určitě chystám na re-reading. Pokud jde o Avatar za tu cenu ho snad nešlo nekoupit. Příručka je plná supr obrázku Pandory a Na'viů. Zrovna včera před spaním jsem si ji prohlížela a vážně jsem udělala dobře, když jsem si ji koupila :)

Knihy k recenzi:

Díky velkému množství knih, co doma mám jsem se v listopadu snažila jen číst a objednávat si co nejméně recenzáků, i když vyšlo několik pecek, pro které jsem uronila slzu ;D. Ale co, objednám nebo koupím si je jindy. Každopádně mi ale přišla Pokrevní pouta- Zlatá lilie z nakladatelství Domino a dnes ještě na poslední chvíli Železná dcera, pokračování mé srdcovky Železného krále od Knižního klubu. Oboum nakladatelstvím děkuji :)

Knížky pohromadě:



7 komentářů:

  1. Zlatá lilie, Železná dcera, Avatar.. O_O Must have!

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Za listopad jsem na ně vážně hrdá, i když jich není moc :)

      Vymazat
  3. Avatar jsem našla v Luxoru za 9 Kč! :D Asi si ji taky koupím, viděla jsem ji v knihovně, ale za tu cenu to stojí mít doma :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)