25 prosince, 2012

A je to za námi! :)

Pořádně ani nevím, jak tento článek uvést. Na včerejšek jsme se všichni těšili, očekávali, kolik hranatých, placatých balíčků najdeme a zda budeme zavaleni hromadami knih. Věřím, že tohle přání má asi každý knihomol. Vzpomínám si, že když byla Knižní výzva na Martinus.cz, při představě 40 knih jsem upadala do mdlob. Jen si to představte. Sloupce knih, všechny jenom Vaše a zadarmo. Ráj!
Nicméně, včerejší večer se pro mě stál právě takovým rájem. Hned asi druhý balíček, který jsem rozbalila byla kniha a zrovna jedna, kterou jsem vůbec neočekávala. Po Proroctví sester už delší dobu nenápadně pokukuju, ale vždycky jsem na její koupi nakonec nějak zapomněla. Ještě, že mám maminku, která myslí za mě a vysněnou knížku mi nadělila! Teda, myslím Ježíšek, ne maminka! :D
Každá knížka, kterou jsem rozbalila mi vykouzlila na tváři obrovský úsměv a hromádka na zemi se pomalu vršila přes okraj pohovky.
Naprosto mě ohromil, rozesmál, překvapil a rozešťastněl dáreček od bráchy. Když jsem rozbalovala další hranatý balíček v domnění, že jde o knihu a nakonec zjistila, že ta "kniha" je dutá a z kartonu, začalo mi to být podezřelé. Pod balícím papírem na mě vykukovala čtečka e-booků. 
Nekecám, že jsem se vážně nezmohla na slovo. Byla jsem tak překvapená a šťastná, že jsem pár minut jenom zírala na krabičku a uculovala se.
Vánoční stromeček skýtal i mnoho jiných dárků, než jen knih a čteček. Dostala jsem nějakou tu kosmetiku, oblečení, mobil (další dárek, kdy jsem byla štěstím bez sebe, ještě teď si ho jen tak nevěřícně prohlížím a okukuju, co všechno umí!) a pár drobností.
Za mě tedy nejlepší Vánoce za posledních pár let. Dostala jsem vše, co jsem si přála, atmosféra byla úžasná, ryba mi nezaskočila. Konec světa jsme také přežili ve zdraví a můžeme se jenom těšit na rok 2013! Gratuluju každému, kdo můj projev dočetl a teď už konečně šupsky na fotky knížeček!

Prvních pět knížek je komplet Škola noci 1-5. Musím říct, že box je vážně kouzelný. Jak na fotce můžete vidět, každá obálka má i lesklý odraz květiny a ačkoli harbacková verze je nádherná, tyhle kousky se mi líbí snad ještě víc :)

Tady je další pětice. Čtyři knížky české, jedna anglická. Vážně se těším, jak ji budu louskat :D
Loď mezi hvězdami- Beth Revis
Proroctví sester- Michelle Zink
Zář- Alexandra Adornett
Roztomilé malé lhářky- Sara Shepard
The cursed ones- Nancy Holder and Debbie Viguie


Tady jsou čtyři paperbacky. Dva české a dva anglické.
Marcelo in the real world- Francico X. Stork 
(Krásný vánoční dárek od Francisca. Knížku mi poslal, když jsme spolu dělali rozhovor a já se rozhodla, dát si ji k Vánocům, takže jsem měla překvapení až včera)
Modrá krev- Mellisa De La Cruz
Smrtící Polibek- Alice Moss
The Host- Stephenie Meyer

Těchto pět kousků tedy nevím, jestli tak úplně nazývat dárky k Vánocům. Jsou to recenzáky, které mi před Vánoci přišly a tak jsem si řekla, že je symbolicky zabalím a začnu číst až po Vánocích. Prakticky jsem si je tedy nadělila sama :)
Líbání zakázáno- Nači Júki
Motýlí křídla- Veronica Bicker
Vzkříšena za úsvitu- C.C. Hunter
Proměna za soumraku- C.C. Hunter
Iluze- Aprillyne Pike
A tady je moje zlatíčko. Opěvovaná čtečka e-booků. Zatím jsem ještě neměla to potěšení, něco si z ní přečíst, ale už teď jsem tam našla několik knížek, které by za čas tedy stály :)

A nakonec celá ta nádhera pohromadě. Vážně nevím, kterou knížku si přečíst dřív. Nechtěli byste mi poradit? :) 
A nezapomeňte se pochlubit, co za krásky jste dostali vy! :)










15 komentářů:

  1. Wow, no strašně strašně moc ti závidím. Tolik krásných knih! A čtečka ♥, já ji můžu maximálně tak opěvovat a nebo si ji vystříhnout. Dostala ji má máma ke čtení harlekýnek :P, asi si dokážeš předtsvit můj výraz u stromečku :P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, je to fakt paráda :) Zabralo to celou další polici :D...
      To si musela mít radost no :D Úplně si dokážu představit, jak si se dívala :D

      Vymazat
  2. Wow, koukám že letos toho mají lidi víc jak já. Závidím. :)
    Mimochodem, Líbání zakázáno bych si přečetla ihned. Sama mám už mangu přečtenou a neskutečně jsem se při ní bavila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, pustím se do ní :)
      Stejně je to takový drobeček, tak to za hodinku mám :D

      Vymazat
  3. Jdi na Školu noci ;)) těch prvních pět dílů jsem dostala loni, přesně stejný komplet :)) a všechny se mi moc líbily. Akorát teď mě ta série zlobí :// :D

    OdpovědětVymazat
  4. Naozaj krása 8)
    Žár sa mi veľmi páčil 8) taký pekný príbeh 8)
    Loď medzi hviezdami malo naozaj skvelú tému, to tiež odporúčam 8)

    OdpovědětVymazat
  5. krásné :) tolik knih! určitě si přečti Školu noci tyto knihy se mi opravdu líbily :))
    ... a závidím čtečku! :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Paperbacky školy noci se mi tedy líbí mnohem víc než hardbacky... já mám jedničku doma, někde jsem ji vyhrála a četla jsem i pár dalších anglicky a hm... no, ne, opravdu to dočítat nebudu.
    Loď mezi hvězdami bych si chtěla přečíst a Hostitele jsem četla česky a myslím, že i anglicky by se to četlo dost dobře, má jednoduchý styl vyprávění.

    já dostala čtečku - trochu jinou - a v ní už jsou nějaký audioknihy a anglický i německý knihy, dohromady tři stovky :-D a už jsem si v tom našla, co bych si hned přečetla (a k tomu toho mám ještě dost v počítači O_O to bude sranda)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, paperbacky jsou kouzelné, mají něco do sebe :)

      Ano, v mé čtečce už knížek taky pár bylo, ale byla to spíš klasika, tu si přečtu později :D

      Vymazat
  7. Páni, takových knížek, já dostala jednu : D Rozhodně doporučuju Modou krev, ta série je úžasná

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)