30 prosince, 2012

Knihomolův rok 2012- 1.část


Musím říct, že na tento článek se těším už delší dobu. Ačkoli pro mě byl rok 2012 tak trochu uspěchaným a byl ve znamení objevování a zlepšování se (což bude ten další taky), jsem ráda, že právě takový byl, protože nebýt toho, asi bych se k založení vlastního knižního blogu nedostala, nenašla spoustu skvělých lidí, nepřečetla tolik skvělých knih. 
Proto, i když tu byly slabé chvilky, kdy jsem na blogu nefungovala tak, jak jsem chtěla nebo nečetla tolik, jak jsem předpokládala, byl tento rok vážně skvělý a tak si myslím, že si zaslouží i nějaké to správné zakončení. V tomto článku bych ráda shrnula knihy, co mě nějakým způsobem zaujaly ať dobrým nebo špatným způsobem a zapsaly se mi to do paměti. 
A vzhledem k tomu, že je toho opravdu hodně, co bych chtěla říct a zhodnotit, rozhodla jsem se tento článek rozdělit na dvě části. V první a tedy i dnešní, představím knihy a série roku 2012, a v druhé (které se dočkáte zřejmě zítra) knižní hrdiny, autory a oblíbené a neoblíbené scény a úryvky z knih.
Tak tohle je, moji drazí, přehled všeho, co se mi zarylo do paměti. Ještě chci podotknout, že neočekávám, že se mnou budete souhlasit, Přeci jen, ač se budu opakovat, každý máme jiný vkus, jiné očekávání... a tak dále a tak dále. Však to znáte :)

Pěkný zbytek neděle přeji!

6 komentářů:

  1. Skoro nic jsem nečetla (zatím :D), ale s HG s tebou souhlasím, je to opravdu úžasná série. Nelituji, že jsem ji přečetla jedním dechem! :))
    Krvavou romanci mám doma - výhra od Melissy -, to je tak hrozná? O_O
    A Hex Hall je pro mě pěkným překvapením, škoda, že se ti nelíbila T_T
    ***
    A Železného krále, dceru si musím pořídit! Když jí tak vychvaluješ ^-^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krvavá romance byla vážně, ale vážně nudná. Mě tedy každopádně nebavila, ale podle názorů ostatních bych řekla, že se nelíbila více lidem :D

      A Železného krále si určitě přečti, krásná knížka, která se mi zaryla do paměti :)

      Vymazat
  2. Hex Hall sériu úplne zbožňujem 8D zaujímavé, že bola pre teba sklamanie...
    HG je super séria, ale u mňa by ako top séria neviedla 8D
    Železného krála si strašne chcem prečítať 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eve, já ti nevím. Asi jsem divná :D
      Všem se Hex Hall líbilo, jenom mě ne :D Ještě až třeba přečtu další díly, tak názor změním :)

      Vymazat
  3. Krvavou romanci jsem jako jednu z mála knih ani nedočetla, tak nudné to bylo. Po železném králi pokukuji již nějakou dobu a ráda bych se k němu co nejdřív dostala.
    A Hunger je pro mě číslo jedna. Úžasné! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto s tebou souhlasím! HG mi vyráží dech ještě teď. :D Železný král má hezkou obálku- hrozně bych si ho chtěla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)