10 prosince, 2012

Knižní vzpoura (5)


Poslední dobou jsem Knižní vzpouru trochu flákala, ale dneska jsem si řekla, že zase postoupím o úroveň dál a vymyslela jsem i pár vlastních misí :)

1) Čtení v dopravním prostředku
Nic světoborného, ani nic, co bych dělala pouze já. Zrovna dneska jsem si četla snad v každém dopravním prostředku, co se mi naskytnul. Jsem uprostřed Pokrevních pout dvojky a líbí se mi to fakt čím dál víc. Co se ale čtení týče, mám trochu problém číst v autobusu, vždycky se mi po delší době začne dělat špatně. Je to neskutečné otravné, za tu dobu, co jen tak bezcílně čučím do blba jsem mohla mít přečtených několik užitečných stránek :D

2) Čtení pod nátlakem
Co tím myslím. Když musíte číst, aniž by se Vám chtělo. To praktikuju taky docela často. Občas totiž není nálada na čtení, ale když vidíte tu hromadu recenzních výtisků, prostě víte, že číst musíte. Podobně to bylo i teď v pátek, kdy jsem se přinutila přečíst Pokrevní pouta 1, protože jsem měla doma dvojku k recenzi. Nakonec se mi to ale vyplatilo, protože mě tahle série vážně chytla :)

3) Čtení při puštěné muzice
Obdivuju lidi, kteří to umí. Vážně jsem to zkoušela, opravdu jo. Ale ať ztiším hudbu na kolik chci pořád se neubráním tomu, zpívat si slova a nesoustředím se tak na knížku. 

4) Přečíst pět špatných knížek za sebou
A to zcela neúmyslně. Před nedávnem byla doba, kdy jsem přečetla snad pět knih, které stály za prd. Už jsem pomalu uvažovala, jestli to není mým kritickým úsudkem, ale díky bohu mě z tohohle zakletého kruhu probudila Železná dcera, která mi opět dokázala, že na některé série si stojí za to počkat.

5) Darování knih sobě samotné
Já vím, zní to trochu divně. Ale letos na Vánoce si přece jenom plánuju dát si nějakou knížku. Nakonec, my přece nejlépe víme, co čteme a myslím, že to, že nebude překvapení, co si dáme, zas tak nevadí. Mě stačí jen ten pocit, že si přečtu knížku, o které už dlouho sním :)

No, koukám, že už se v armádě dostávám do na docela vysoký post. Hmm, plukovník Zuzzi. No, nezní to moc drsně, na tom budu muset zapracovat! :D





2 komentáře:

  1. Tohle je super projekt :)) A Tvůj článek je skvělý! Pobavil mě :o)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)