09 prosince, 2012

My kingdom of books v průběhu několika měsíců

Spoustě z Vás přijde asi název článku trochu zvláštní. Dovolte, abych Vás vyvedla z omylu. Není na něm vlastně absolutně nic zvláštního. Co to teda znamená? Určitě nejsem první, ani poslední člověk, kdo s tímto nápadem přišel... Myslela jsem si, že by bylo pěkné dát mým čtenářům vědět, jak to s blogem bylo a bude v následujících měsících. Co se v poslední době odehrálo zásadního, co tady můžete nově najít. Jaké projekty jsem vytvořila a co obnáší. Zmíním se i o věcech, které se v nejbližší době chystají a myslím si, že z nich přinejmenším budete mít radost :). Začala bych asi s tím, co se událo:

* V poslední době jsem si řekla, že by bylo fajn, se blogu trochu víc věnovat. I přes školu a ostatní povinnosti jsem si konečně uvědomila, že jsem byla prostě líná :D. Tato moje "aktivita" se projevuje častějším přidáváním recenzi a vymyšlení několika projektů. Konkrétně tří. Je to Šílenství obálek, Knižní tip a Hromádka trailerů (Nikdy jsem nebyla na vymýšlení názvů, proto prosím smích zadržte :D)

*Konečně jsem se po několika měsících blogování dokopala k tomu, udělat abecední seznam recenzí.

*Teď se budu trošku chlubit, takže doporučuju lidem, kteří nemají rádi chvástaly, tuhle část přeskočte. Za těch pár měsíců se mi povedlo navázat spolupráci hned s několika nakladatelstvími a když si stále pokládám otázku, proč zrovna já, jsem za jejich nabídku vděčná a tímto bych jim ráda ještě poděkovala.

*Poslední odstavec bych ráda věnovala Vám, čtenářům. Nejen, že mě těší vidět, jak čísílko se statistikou vstupů na blog se zvyšuje, ale jsem nesmírně ráda i za pravidelné čtenáře a fanoušky na facebookové stránce, které jsem získala. Tam je nás teď už neuvěřitelných 90. Jsem vážně zvědavá, který človíček bude ten stý, čímž vlastně překračuju i k událostem budoucnosti... Mám na mysli blogové budoucnosti.

*Nejprve jsem měla v plánu pořádat soutěž před Vánoci, ale seběhlo se toho hodně, takže nebyl čas. Proto bych Vám chtěla s radostí oznámit a do světa vypustit informaci, že velká polo-narozeninová, povánoční soutěž vypukne už 4.1. 2013 (Samozřejmě, pokud přežijeme konec světa :D). Jaké budou ceny a o co přesně se bude hrát je zatím ve hvězdách, ale můžu Vás ujistit, že nepůjde jenom o naklikání své přezdívky, mailu a získání vstupů navíc. I když ty tam budou určitě figurovat taky. Potřebovala bych ale jenom, abyste mi dali vědět, jestli o takový typ soutěže bude zájem, protože se mnohokrát budete nad otázkami muset zamyslet :)

*Taky bych někdy kolem Vánoc nebo Silvestra chtěla zveřejnit Knižní shrnutí roku 2012. Myslím, že by to pro mě i pro Vás mohla být docela zábava, takže už se na to moc těším a doufám, že Vás zájem jsem vzbudila taky.

Nakonec bych Vám jenom popřála hezkou druhou adventní neděli a ne příliš toho vánočního shonu :)




4 komentáře:

  1. Takový typ soutěže bude určitě super. ;) :) Konečně něco jiného než obvyklé sdílení soutěže. ;)
    Blahopřeju ke spoluprácím a už se těším na tvoje další nápady. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé!! Na všechny budoucí články se už mooc těším :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)