15 prosince, 2012

Týden k týdnu- úvod


Poslední dobou se na mě podepsala tvořivá nálada a tak se mi neustálé myslí šíří myšlenky na nějaké projekty. Vždycky se z toho mišmaše snažím vybrat něco srozumitelného a majícího budoucnost :D. A tak mě jednou napadl Týden k týdnu.
O co jde? Podobně jako Týden s knížkou by se tohle meme zveřejňovalo v sobotu nebo neděli. Šlo by o takové zhodnocení týdne. Co jsme si koupili, která obálka se nám nejvíce zalíbila, kolik jsme toho přečetli atd. Řekla jsem si, že by bylo nejlepší přidat tomu asi nějakou strukturu. Proto zadám několik základních otázek, na které by se mělo v Týden k týdnu odpovědět, s tím, že si tam každý může libovolně přidat nebo odebrat, co chce.

1) Koupila jsem si, dostala jsem:
2) Přečetla jsem (která z přečtených knížek se nejvíc líbila, můžete taky sečíst počet stránek, které jste v týdnu překonali)
3) Zrecenzovala jsem:
4) Obálka týdne
5) Trailer týdne
6) Písnička týdne (kterou jsi poslouchala při čtení, nebo která tě jednoduše zaujala :))
7) Týdenní překvapení (Co Vás zklamalo, překvapilo, potěšilo. Může se to týkat knížek, traileru, anotace, filmové adaptace knihy, nebo třeba písničky)


Tak co na to říkáte? Doufám, že jsem neúmyslně "neukradla" nápad, meme se bude líbit a někteří se třeba i zúčastníte. Můžete si libovolně přidat další otázku, nebo celé meme zpracovat jako video, v tomhle máte úplně volnou ruku :)
Mého prvního Týdne k týdnu se dočkáte zítra :)

7 komentářů:

  1. Určitě se zapojím :) Vypadá to skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je přesně to, co bych chtěla na konci týdne vždycky udělat. :D Jak to děláš, že se trefíš. ;) Nehce se mi natáčet Týden s knížkou, ale nějak bych ten týden shrnout chtěla. :) Určitě se zapojím.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)