21 ledna, 2013

Knižní tip (2)

Docela dlouhou dobu jsem nepřidala článek do rubriky Knižní tip. Ti z Vás, kdo neví o co jde, je to nepravidelná rubrika, do které přidávám co mi zrovna přijde pod ruku a týká se to knižního světa a vychytávek, které pomáhají při čtení.
Z dnešního tipu, který vám chci ukázat jsem vážně nadšená. Přišla s tím moje maminka a hned jak jsem se o tom dozvěděla, bylo mi jasné, že vám to musím ukázat. Maminka je milovkyní háčkování, pletení a obecně všech ručních prací, na které já talent nemám. Proto, když našla na internetu jakousi inspirující fotku háčkovaného obalu na knihy, hned si na mě vzpomněla a k mé radosti mi hned jeden uháčkovala. Samozřejmě jsem vám ten krásný výtvor vyfotila a teď hrdě hlídá knihu Zář. Bohužel moje mamka neháčkovala podle nějakého specifického návodu a proto jsem se sama pustila do hledání, aby i ti z Vás kdo samovolně neví, jak něco takového uháčkovat měli šanci.
Našla jsem jednu milou stránku, kde je postup docela pěkně ukázaný tady. Řekla bych, že je to poměrně těžší verze, pro ty, kdo si troufají. Pro ty méně zdatné bych doporučila přečíst i něco málo o háčkování a obal uháčkovat jednodušeji, nebo poprosit třeba babičky :)
A tady už je foto mého pokladu :)


8 komentářů:

  1. Jéé, to je moc hezké a vlastně i praktické! Alespoň by se mi kniha nebrousila v tašce! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý nápad ... len sa ešte neučiť hačkovať :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to je super! Konečně by bylo bezpečnější nosit knihu v tašce :D

    OdpovědětVymazat
  4. To je skvělé! Já tu knihy balím do všeho možného, jen aby se nezničily a pak narazím na tohle! Krása! Kdybych nebyla naprostý nemehlo, jdu do toho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už dlouho něco takového hledám, chtěla jsem koupit něco na fleru látkového, ale tohle je taky super, jen kdybych to uměla :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéé, to je fakt úžasné. Na základnej som sa učila háčkovať, tak keď bude čas, možno si aj ja také spravím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to krásné, řekni své mamce že je moc šikovná a chválím ji.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)