22 ledna, 2013

Obálky - Shatter me

Nechala jsem se dneska inspirovat blogem Táni, mé blogové sestry. Už dlouhou dobu mě láká nějaký ten projekt nebo meme, kde bych se zaměřila na obálky jedné knihy z různých zemí. Konečně jsem se k tomu dneska dokopala. Řekla jsem si, že když má tento rok vyjít u nakladatelství CooBoo kniha Shatter me kouknu se na zoubek jí :)

Shatter Me (Shatter Me, #1) Shatter Me (Shatter Me, #1) Ich fürchte mich nicht (Shatter Me, #1) Ne me touche pas (Insaisissable, #1) 

Schegge di Me Rör mig inte! Shatter Me (Shatter Me, #1) Dotyk Julii (Shatter Me, #1)

La piel de Juliette Shatter Me (The Juliette Chronicles, #1)

Ani jsem netušila, že verzí Shatter me je tolik. Vím, že se vedou diskuze kvůli prvnímu a druhému vydání, které vyšlo v Americe. Na obrázcích výše je první vydání hned první obrázek a druhé vydání druhý. Mně osobně se více líbí vydání druhé, ale zaslechla jsem, že obálka s obrázkem oka je úplně neopodstatněná, protože nemá s dějem nic společného. To ale bohužel posoudit nemůžu, protože jsem knihu nečetla. Nicméně myslím, že všechny obálky jsou povedené, těžko by se asi vybírala ta nejlepší :)

4 komentáře:

  1. Jednoznačne vedie 1. americké vydanie, jednak je prekrásne a potom omnoho viac súvisí s dejom ako ktorákoľvek iná obálka a to oko je proste príšerne absolútne nesúvisiace s knihou.
    Ešte sa mi lúbi v 2 rade 3. obálka, podobá sa na originál trochu 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě je ta první nejlepší :)) I když ta druhá také není k zahození :)

    OdpovědětVymazat
  3. Okrem posledných dvoch sú všetky nádherné :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)