05 února, 2013

Kouzelná knihovnička

Projekt má na starost Abyss
Od několika vrabců na střeše (ano, byl to formulář u soutěže) jsem se dozvěděla, že byste rádi viděli moji knihovničku. Já původně vůbec neměla v plánu ji fotit, protože jsou to jen dvě police nad televizí, ale jelikož se poslední dobou docela pěkně zaplnily, řekla jsem si, že Vám ukážu, co za poklady skrývám.
V několika dalších fotkách se tedy můžete podívat, co moje knihovnička schovává. Měsíc od měsíce je plnější a plnější, takže za chvíli budu muset pořídit nějaké další police, jinak se mi to jednou sesype všechno na hlavu :D

Tady je knihovnička celá:

Levá strana horní police:
Můžete tu vidět celou sérii HG, Poselství jednorožců a potom porůznu knhy od všech možných nakladatelství. Lehce se mi do levé strany horní police zamotala levá strana, takže je to mírně matoucí, ale snad se s tím nějak vyrovnáte. Na této straně také trůní jedna z mých nejoblíbenějších knih, od české autorky, tenounký Erilian hned vedle Princezny Viktorie :)

Pravé strana horní police:
Tak, tato strana knihovny je mimořádně populární. Je zde totiž posazena série Železný král, série od C.C. Hunter o Kempu stínů a Zlatá lilie, která je zde trošku zastrčená. Dál je tu taky série od Meg Cabot o modelce, která marně čeká na nejmladší sestřičku. Taky se tu povaluje Mlhovina, novinka od Knižního klubu, která byla perfektní. Kdo nečtete sci-fi (stejně jako já) a nechce se Vám do ní pouštět, tak opusťte obavy a začněte sakra číst! :D

Levá strana dolní police:
Co vidíme tady. Tady mám u sebe hned několik vánočních dárků. Největší část místa zabírá Škola noci 1-5 ve skvělém boxu, hned po ní, je největším kouskem The Host a několik dalších anglicky psaných knížek z doby, kdy jsem si příliš věřila :D. No a nakonec se tu povalují většinou paperbacky menšího vzrůstu, aby se do poličky vešly, např. Jméno hvězdy, Smrtící polibek, Milionář z chatrče a podobné. :)

Pravá strana dolní police:
Zde jsou po většinou nedokončené série. Kromě Temných vizí, které si tu pyšně sedí všechny jsou tu dva díly Krásných mrtvých, Temné akademie a ano, vidíte správně dvě Krvavé romance (jedna je výhra). Koukají tu na vás taky čtyři mangy a dvě malinké knížečky od českých autorek úplně na konci :).

Co se jinam nevešlo:
A zde už je zbytek knížek, na které nevyšlo místo. Snad se jim časem najde nějaké místečko k zaparkování. Je tu nejnovější kousek- Anna Krví oděná a skoro dočtená Zář. Dvě knihy z LK, pod nimi dáreček od Táni, Avatar Jamese Camerona a jeden komiks :)

Doufám, že se Vám putování mojí knihovnou líbilo. Po půl roce se tu doufejme sejdeme zase a já Vám ukážu, co přibylo, co se změnilo a co jsem přemístila! :)

Zuzzi











7 komentářů:

  1. Krásná knihovnička :) Spousta skvělých knížek!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak spoustu tvých knih bych ti nejradši ukradla. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Knižky Školy noci krásne ukážu :) Ináč máš krásne aj ostatné knihy, tak prajem, aby ti len a len pribúdali :)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné knihy! Super knihovnička! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dík .. jeden z těch vrabců jsem byla i já :) A naprosto úžasná knihovnička .. závist. Nejradši bych si je všechny vzala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezká knihovnička. Také potřebuji novou, jelikož mě už na hlavu spadla :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)