18 března, 2013

Týden k týdnu (dvoutýdenní)

Rozhodla jsem se udělat takový menší speciál. Většinou shrnuji jen poslední týden každou neděli, ale jelikož se mi minulý týden nepovedlo se do vlastního projektu zapojit, rozhodla jsem se to tentokrát napravit. V dnešním příspěvku tedy shrnu, co se přihodila za poslední dva týdny v mém knižním světě. A že toho tentokrát nebylo zrovna málo! :)

Koupila jsem si:
 
To jsem si jednou udělala menší nájezd na knihkupectví v Brně a nakonec zabrousila i do Levných knih. Nakonec jsem si odvezla tyhle dvě krásky. Na Luxus si dělám zálusk už delší dobu a Krvavý karneval jsem tam jednoduše nemohla nechat, protože první díl jsem dostala na Vánoce a toužila jsem doplnit si sbírku :)

Přečetla jsem:

Ano, i já už jsem se konečně pustila do Vampýrské akademie. Před necelými dvoumi týdny jsem se čtením začala a právě jsem ve středu šestého dílu. Musím přiznat, že vůbec jednoduché se od toho odtrhnout proto už mezi čtením celé ságy nezbyl čas na čtení čehokoli jiného! :)

Zrecenzovala jsem:
Na mě docela pěkný výkon. Obvykle nechávám recenze na víkend, jelikož v týdnu není příliš času. Tentokrát tomu taky nebylo jinak. Naštěstí se mi poštěstilo, že jsem recenzovala převážně samé dobré knížky, to se potom recenzi píší jedna báseň! :)

Obálka týdne:
Mind Games
Skvělá obálka od nové knihy od Kiersten White. A nejen, že kniha skvěle vypadá, bude zřejmě skvělá i obsahově! :)

Trailer týdne:
Většina z Vás už asi viděla povedený český trailer na knihu Dech od Baronetu. Já bych Vám chtěla ale pro srovnání ukázat trailer původní! :)

Knižní postava týdne:
Abe Mazur z Vampýrské akademie
Stejně jako většina ostatních jsem si oblíbila prakticky všechny postavy z VA. Každý má svoje vlastní povahové rysy a skvělý charakter. Abe Mazur mě ale baví nejvíce. Vždy se dokonale nasměju když čtu jeho projevy a konverzace s Rose. Jsem si jistá, že se ještě daleko víc rozepíšu v recenzích! :)



2 komentáře:

  1. Do Vampýrské akademi jsem se taky pustila teprve nedávno :D Zatím mám přečtený jen 1 díl, ale už někdy v těchto dnech se pustím do dalších dílů, tak jsem na to zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  2. I kniha Luxus má ohromnú obálku. Ale súhlasím i s obálkou knihy Mind games :)Ja som nečítala zatiaľ ani jednu knihu v tomto článku, ale určite sa chystám na Deklarace smrti a Hvezdy nám nepráli :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)