23 května, 2013

Těším se na

Páni, dneska jsem shlídla ediční plán Baronetu a okoukla všechny ostatní nakladatelství a musím říct, že podzim bude jako vždycky bomba. Teď bych Vám ale chtěla ukázat, na jaké pecky z Baronetu se těším nejvíc a kdo ví, třeba se v některé z knih shlédnete a nakonec si ji pořídíte taky :)

Temnou chodbou (filmová práva už zakoupila společnost Stephenie Meyer)
Šestnáctiletá Kit Gordyová nastupuje se smíšenými pocity do prestižní internátní školy na americkém venkově. Při prvním pohledu na Blackwoodské sídlo ji proti její vůli zaplaví pocit úzkosti, nicméně je... rozhodnutá se s tajemnou atmosférou budovy smířit, přestože se v nedaleké vesnici šušká, že v sídle straší. Ke Kitinu úžasu jsou ke studiu přijaty už jen další tři dívky, v nichž se záhy probudí mimořádné umělecké nadání, k jakému předtím neměly sklony, a Kit pronásleduje noc co noc líbezná, ale vtíravá hudba, jíž se nedokáže zbavit ani ve dne. Když se připojí podivné, znepokojující sny, začnou se ztrácet dopisy, které studentky posílají svým blízkým a kamarádkám, a personál sídla podá hromadnou výpověď, dívky si uvědomí, že něco není v pořádku. Poté, co dají hlavy dohromady a poskládají jednotlivé útržky informací, zjistí, že se staly obětmi nebezpečného experimentu, při němž je v sázce nejen jejich zdravý rozum.

Vyjde 7.8. 2013

Konečná volba
Je to těžká věc, když je vám šestnáct a vy nevíte, co dál se svým životem. Když Kylie vstoupila na začátku prázdnin do tábora Údolí stínů, netušila, co ji zde čeká. Navždy za sebou zanechala „starý“ život, aby odhalila svět mnohem magičtější, než si kdy dovedla představit. Aby zde našla dvě nejlepší přítelkyně, z nichž jedna je čarodějka a druhá upírka… a aby zjistila, že ani tady není láska jednoduchá.

Teď se její největší a nejnebezpečnější nepřítel se vrací, aby ji jednou provždy zničil. A existuje jen jedna cesta jak ho zastavit! Kylie musí naplno využít svých nadpřirozených schopností, projít proměnou, která všechny kolem ohromí. Její cesta však nebude u konce, dokud se konečně nerozhodne… dokud si její srdce nevyvolí toho, koho bude celý svůj život milovat. Měla by si snad vybrat vlkodlaka, jenž jí zlomil srdce, ale teď by dal cokoliv za to, aby ji získal zpátky? Anebo se rozhodnout pro elfa, který raději utekl před mocnou láskou, aniž by jí dal šanci? Všechno, co se Kylie v Údolí stínů naučila, by měla zúročit… teď, když její osud bude naplněn a srdce si konečně zvolí toho pravého.
Vyjde 20.11. 2013

Pátá vlna
The 5th Wave sleduje příběh Cassie, jejíž rodiče zemřeli a bratr je pohřešovaný, zatímco mimozemští útočníci prohledávají Zemi a zabíjejí všechny přeživší.
Cassie věří, že kdo zůstane sám, přežije, dokud nepotká Evana Walkera. Okouzlující a tajemný Evan by mohl být její jedinou nadějí, jak osvobodit malého bratra – dokonce i ji. Ale Cassie si musí vybrat: mezi důvěrou a beznadějí, mezi vzdorem a kapitulací, mezi životem a smrtí. Vzdát to, nebo jít dál. Po první vlně zůstává jen tma. Druhé vlně uniknou jen ti šťastní. A po té třetí přežijí jen ti, co mají smůlu. Po čtvrté vlně platí jediné pravidlo: nevěř nikomu. Teď se blíží vlna pátá…
Vyjde 13.11. 2013



Na Které knihy se na podzim těšíte vy?










6 komentářů:

  1. Zuzi je vidět jak ty knihy miluješ pá

    OdpovědětVymazat
  2. Na tu Vlnu jsem velice zvědavá :) Ještě jsem vysondovala Monument tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  3. já osobně jsem moc zvědavá na tu Pátou vlnu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak Pátá vlna mě taky dost zaujala :) Vypadá dost dobře...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)