05 června, 2013

Třicetidenní knihobraní- Kniha, kterou bych mohla číst pořád dokola

 Třicetidenní knihobraní je výtvor naší milé VeEee. Na celý červen je připraven menší seznam tématicky zaměřených knížek (např. Kniha, která mě opravdu rozplakala apod.) Na každé zvláštní téma máme přesně dva dny a u každého můžeme zvolit pouze jednu knihu, kterou ale vlastníme.

Páni, tohle knihobraní mi dává zabrat! :D Naštěstí jsem si u tohohle tématu docela oddechla, protože knih, které by seděly pod "mohla bych číst pořád", zas až tak moc doma nemám. Přemýšlela jsem nad některými tituly jako je Železný král (toho bych chtěla ale požít v knihobraní později) nebo Vampýrská akademie- Poslední oběť, ale tu doma nemám, takže tím pádem mi VeEee udělala čáru přes rozpočet :D.
Nakonec jsem ale kápla na kniha - poměrně novinku -, u které vím skoro na 100%, že bych ji mohla obdivovat snad pořád. Mnohé to asi nepřekvapí, ale touhle knihou se stala Jsem Roztříštěná.

Jsem roztříštěná

Knížka, kterou sem vyberu musela být nějaká, která mě chytla za srdce a já budu víc než ochotná si některé pasáže procházet stále dokola. A to tahle knížka určitě je! :)

Nezapomeňte se pochlubit, jakou knihu jste pro dnešní téma vybrali vy! :)

3 komentáře:

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)