02 července, 2013

CooBoo-A-Thon- úvodní článek (zakončení)

Maraton pořádá Abyss. Více se dozvíš tady

I já jsem se rozhodla zapojit do CooBoo-A-Thonu. Knihy od CooBoo mám velmi ráda, většina z nich se stala mými nejoblíbenějšími. Myslím, že Abyssin nápad je skvělý a ráda se zapojím hned do několika částí, které pro nás vymyslela:
-Čtecí část (na blog budu pravidelně aktualizovat seznam přečtených Kubulínských knížek během maratonu.)
-Recenzovací část (na blogu se během maratonu objeví minimálně dvě recenze na Kubulínské knížky)
-To nejlepší z CooBoo (během maratonu se na blogu objeví článek s mými čtyřmi nej knihami od CooBoo)

Čtecí část:
Jako hlavní metu jsem si na těchto čtrnáct dní dala přečíst alespoň 5-6 knih od CooBoo. Doufám, že se mi ale povede přelouskat kousků co nejvíc, abych Vás potom mohla zásobovat recenzemi! Seznam přečtených knih bude zde:
1. Tygří sága- Tygrovo prokletí
2. Tygří sága- Tygrova stezka
3.
4.
5.
6.

Recenzovací část:
Abyss nám lhůtu na recenze prodloužila až do 21. tudíž si myslím, že bych se jich na blogu mohlo objevit po vícero. S jistotou ale můžu říct, že budou minimálně tři a to na knihy Legenda, Polibek pro Annu a Střípky Duší. Kolik toho přečtu dál už je ve hvězdách, takže od toho se bude taky odvíjet počet recenzí. všechny recenze zveřejněné během maratonu se objeví zde:
3.

Jakmile na blog přidám článek se svými čtyřmi nej Kubulínskými knihami, objeví se zde také odkaz, abyste to měli všechno hezky pohromadě! :)

Sledujte blog, sledujte tento článek a nezapomeňte sledovat také facebookovou stránku, kde se dozvíte o všech novinkách, které se na My kingdom of books u CooBoo-A-Thonu objeví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)