24 července, 2014

2nd blogoversary!!!

Ano, úspěšně jsem zvládla propásnout druhé blogové narozeniny (3.7. 2014) . Ráda bych řekla, že to bylo tím, že přišel konec školního roku a akce s ním spojené, nebo tím, že jsem odcestovala na dovolenou. Ale nebylo. Jop, vymlouvání by mi rozhodně šlo (a dobrá věc na blogování je, že byste nikdy nezjistili, že kecám). Skutečnost je taková, že mě v posledních měsících zachvátila těžká lenost, která se odrazila nejen na blogování a mé bídné (skutečně bídné) aktivitě, ale taky na recenzích (recenzních výtiscích, které se kupí a kupí a hrozí, že mě zavalí) a čtení. 

Prázdniny ale udeřily a tak se snažím dohnat resty (právě teď si zrovna vynahrazuji měsíce nečtení, samotnou mě ta rychlost občas děsi :D). A časem třeba přijde i nějaký ten projekt, už mi to začíná v hlavince šrotovat :).

Možná jste si mohli všimnout, že to tady bylo v posledních třech čtyřech měsících mrtvé. Úplně. Mrtvolně. Mrtvé. No, ano. Na blog asi dolehla krize středního věku a tak jsem si od samotného blogování musela dát pauze. Ráda bych Vám slíbila, že už to bude lepší (a skutečně doufám, že bude), ale se začátkem školního roku, kdy nastupuji na střední školu to asi zase bude dost drsné. 

A právě z toho důvodu, budeme oslavovat a recenzovat a číst, dokud máme možnost. A co budeme oslavovat? Budeme oslavovat druhé narozeniny blogu, moje patnácté narozeniny, Vaše narozeniny, narozeniny Vašich příbuzných, přátel, Vaše úspěchy, moje úspěchy... budeme oslavovat vše, co je hodno oslavování. 

Než se k tomu ale vrhneme, chtěla bych ukázat trochu statistik, které jsou často i pro mě dost zajímavé. 
Za dva roky se událo:
48153 shlédnutí
264 pravidelných čtenářů
348 fanoušků na facebooku
asi 140 přečtených knih
1156 komentářů (Vašich i mojich)
96 recenzí (slušný pokles od loňska)

Na blog chodí čtenáři z Česka, Spojených států, Slovenska, Německa, Itálie, Ruska, Francie. Kdo ví, jak se jim podařilo přečíst články, hm? :D
Za poslední rok se toho v mém životě spousta událo a spousta změnilo a i když jsem si někdy nemohla být jistá téměř ničím, věděla jsem, že tohle je moje útočiště a že se sem vždycky můžu vrátit. A právě takovou úlohu by měly blogy mít.
Proto Vám chci poděkovat, že jsme mě tímhle rokem provázeli a vždycky mi svými komentáři a návštěvami ukázali, že tady je moje místo.

A teď už nechme té sentimentality a pojďme soutěžit! Kdo by neměl rád soutěžení!

Soutěž - pravidla:
-Soutěž potrvá ode dneška (24.7.) až do konce září
-Vítěz bude jeden a pokud se neozve do 72 hodin poté, co mu napíšu e-mail s oznámením o jeho výhře, losuji někoho jiného
-Soutěžit může každý s českou doručovací adresou (promiňte přítelé ze Slovenska), jakéhokoli věku, s blogem či bez, je to úplně jedno.

Výhra:
Kostičas (Kostičas, #1)
Za poskytnutí knihy do soutěže musím poděkovat nakladatelství Host a taky musím knížku vřele doporučit. Vítěz si ji tedy bude mít možnost přečíst, ale i vy, kteří knihu nevyhrajete - někde si ji určitě sežeňte, protože zrovna tahle kráska by měla být na to-read listu každého YA čtenáře!

Stačí vyplnit :) Užijte si soutěž!

9 komentářů:

  1. gratuluju k dobré práci kterou jsi na blogu odvedla a k narozeninám :) hodně dalších uspesných let preji :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky moc gratuluju a hodně štěstí, nápadů a dobrých knih do dalšího roku přeji ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti gratuluji jak k tvým narozeninám, tak i blogu. Doufám, že bude i nadále tak úspěšný, jako byl doteď a že se můžeme těšit na spoustu dalších článků. :)

    OdpovědětVymazat
  4. gratulu !!! máš úžasnej blog :-) jen tak dál !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Obrovská gratulace a přeji blogu i tobě jen to nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji další přinejmenším stejně úspěšný rok a zdárné překonání krize! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Opožděně gratuluju..:))

    Tvůj blog byl přidán do nové tabulky obsahující knižní blogy a weby. Pokud máš nějaké otázky či reklamaci, tak se ozvy. Jakékoli změny prosím hlas.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)