05 srpna, 2012

Čtení na slepo (1)

Čtení na slepo (1)
Úkolem je každý měsíc přečíst jednu náhodně zvolenou knihu z Vašeho to-read listu na goodreads.com, číslo knihy si vygenerujete pomocí random.org. Potom už stačí jen najít číslo v seznamu a víš, co budeš tento měsíc číst :))

Jelikož se nikdy nemůžu rozhodnout, kterou knihu si koupit, protože jich existuje vážně hodně, přijde mi tohle jako fér způsob, abych žádnou knihu neurazila :DD Když jsem se tedy dozvěděla o tomhle meme, neváhala jsem :). Na random.org jsem si vygenerovala číslo 28 a vyšla mi kniha:

Jakou knihu tedy budu tento měsíc číst?



Je to knížka Pád na kterou se stejně už dlouho chystám a jsem zahanbená, že jsem si ji ještě nekoupila, ani nepřečetla. Doufám, že se mi bude líbit a myslím, že tu na ni potom najdete i recenzi :))

7 komentářů:

  1. Já tuhle sérii miluju !! Mám doma všechny tři díly a netrpělivě čekám až vyjde čtvrtý díl ! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Pád jsem už dřív začala číst jako e-book (asi 30 stran) ale moc mě nebavil, tak jsem ho odložila. Přeci jen z "živých" knih se mi čte lépe, kdyby se mi tedy dostala do ruky asi bych to znovu zkusila, protože řada lidí si tuto sérii oblíbila - třeba i ty budeš patřit mezi ně :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám :)) Četla jsem na ni myslím jen chválu a těším se na ni protože upřímně mě hodně láká její obálka :) :D

      Vymazat
  3. Pád je moc pěkná kniha =)) a k tomu ten obal! :DD. Taky doufám, že se ti bude líbit (mně se celkově tato série taky moc líbí:D). Těším se na recenzi! =DDD

    OdpovědětVymazat
  4. Pád sa mi veľmi nepáčil, ale má nádhernú obálku.(:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obálka je krásná, už ta mě na první pohled zaujala :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)