07 srpna, 2012

Novinky :)

Ahoj, ahoj, ahoj :)
Možná si někdo z Vás, jestli je tohle moje rozjařené chování normální. Ani ne :D Ale píšu článek ještě "opilá" štěstím. Podařilo se mi získat spolupráci s nakladatelstvími Krigl a Zoner Press za což, se musím přiznat, jsem na sebe hrozně pyšná. Po spolupráci s nimi jsem totiž hrozně toužila, takže mám přirozeně hroznou hroznou radost, protože jsem si nikdy nemyslela, že bych něčeho takového mohla dosáhnout :) Zároveň, když už jsme u těch dobrých zpráv, můj blog přesáhl 1500 návštěv za ani ne měsíc a půl, což je podle mě vážně úžasné a tak vám chci moc poděkovat :)
Za pár dní odjíždím na dva týdny pryč, takže bude moje aktivita na blogu bídná, vlastně žádná protože internet nebudu mít k dispozici. Několik přednastavených článků mít budu, ale to je tak všechno. Kam tím vším ale mířím, až se vrátím, asi týden před začátkem školního roku, uspořádám blogovou Thank you giveaway, ne snad na počest nového školního roku (nejsem přece blázen) :DD ale abych Vám poděkovala a zároveň trochu zpříjemnila ty školní začátky :))

S nadšením Vás zdraví,



6 komentářů:

  1. Jé, tak to moc blahopřeju! =)).. Uží si dovču a na tu giveaway se už moc těším! :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím proč, ale mám z toho až neuvěřitelnou radost :DD Tábor se pokusím si užit, děkuju a na giveaway se těš, to jo, budu ráda, když se zapojíš :))

      Vymazat
  2. Moc blahopřeju ke spolupráci ... já teprve začínám, nebloguju ještě ani měsíc, ale doufám, že se to rozjede a taky se k nějaké té spolupráci dohrabu :D
    Užij si tábor. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nebloguju ani měsíc a půl :) Začala jsem na začátku července... A o nějakou spolupráci si zažádej, určitě ti to vyjde :))

      Vymazat
  3. Gratuluji k nové spolupráci! :) A taky k úžasné návštěvnosti! :)
    A moc se těšíma na giveway! :)
    Užíj se prázdniny ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju :))
      Snad se bude giveaway líbit :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)