02 října, 2012

Thank you giveaway- Výherce

Moji milí knihomolové, :)
od září do října jsem, jak někteří víte, pořádala Thank you giveaway. Jako poděkování za Vaši přízeň a podporu. Koncem soutěže byl stanoven 1. říjen a to 0:00 hodin. Včera, respektive dneska soutěž skončila a já Vás budu ještě chvíli napínat, než Vám řeknu, kdo vlastně vyhrál.
I když právě tohle byla Giveaway jako poděkování, chci Vám poděkovat zase a to za krásné vzkazy, které jste mi posílali ve formuláři. Vždycky mě hrozně potěšili a povzbudili :)
Když soutěž skončila, hned jak to šlo jsem se pustila do sčítání hlasů a vstupů navíc. Výherce vylosoval random.org takže se nemusíte bát, že by v tom byly nějaké podrazy.
A teď trochu technická. Pokud se mi vítěz neozve do 48 hodin, tedy dvou dnů, losuji nového vítěze. A teď už ať moc nenapínám, vítězem o knihu Mayské proroctví Zápas o osud lidstva a záložky se stává:

Alipeli

Do soutěže se přihlásilo celkem 51 lidí, s 227 vstupy což je určitě úspěch. Výherce moc gratuluju a vy ostatní nezoufejte, při příští soutěži, kterou plánuju na prosinec, možná vyhrajete právě vy! :)

Zuzzi

2 komentáře:

  1. právě jsem odepsala na mail (doufám, že to došlo, protože mi to poslední dobou blbne)...takže moc moc děkuju

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)