16 prosince, 2012

Týden k týdnu (1)

Projekt vytvořený mnou, o co přesněji jde se dozvíš zde

Jak jsem včera slíbila, přidávám prvního dílu meme z mé tvorby. Informace jsem tedy zveřejnila včera, ale trochu je ještě shrnu i dneska. Jde o to, zveřejnit takový seznam provedených věcí za týden, který by zhruba obsahoval toto:
1) Koupila jsem si:
2) Přečetla jsem (která z přečtených knížek se nejvíc líbila, můžete taky sečíst počet stránek, které jste v týdnu překonali)
3) Obálka týdne
4) Trailer týdne
5) Písnička týdne (kterou jsi poslouchala při čtení, nebo která tě jednoduše zaujala :))
6) Týdenní překvapení (Co Vás zklamalo, překvapilo, potěšilo. Může se to týkat knížek, traileru, anotace, filmové adaptace knihy, nebo třeba písničky)

S tím, že si můžete cokoli podle chuti pozměnit. Nějakou rubriku si přidat, nebo odebrat :)

1) Koupila jsem si:
Tak tenhle týden nebyl tak úrodnej, jak bych si přála. Jenom jsem zašla do levných knih a jinak jsem sháněla vánoční dárky. Koupila jsem si tam jenom Kill me, Kiss me 1. Díly druhý a třetí totiž chyběl a jí si nechtěla kupovat neúplnou sérii :)

Přečetla jsem:
No, neříkám, že jsem v tomto týdnu přečetla nějaké závratné množství knih, ale pro mě je to stejně docela dost. Dočetla jsem Zlatou Lilii, pustila se a také zdárně dočetla Proměnu za soumraku a jsem za půlkou Kouzlení. Takže celkově dvě a půl. Nějak jsem poslední dobou ráda i za tohle číslo

Obálka týdne:
Dřív jsem moc nebrala v potaz zahraniční obálky, nebo knížky, které v česku nevyšly. Zjistila jsem, že to byla strašná chyba, protože v zahraničí se skrývají neskutečné skvosty. Knížky skvělé jak obsahem tak obálkami. A tak jsem tento týden objevila další nádhernou obálku knížky, která se mi strašně líbila a celkově mi přijde taková kouzelně magická :).
Incarnate (Newsoul, #1)

Trailer týdne:
Tady nemám vůbec žádné pochybnosti o tom, jaký bych měla zveřejnit. Jsem si naprosto jistá, že je to skvělý trailer, knihy od autorky mé oblíbené série Železná víla. Nemůžu se dočkat až si knížku přečtu. Doufám, že jednou vyjde i v Česku, ale do té doby určitě čekat nevydržím :)


Písnička týdne:
Nad tou jsem hodně přemýšlela. Nakonec mi to kompletně vyřešil soundtrack k The Vampire Diaries. Objevila jsem jednu boží písničku, která všem oblíbencům seriálu určitě něco připomene. 


Týdenní překvapení:
Hmm... Ono těch věcí taky bylo docela dost, ale ne všechny se týkaly knižního světa :D. Asi co mě tak nejvíc příjemně překvapilo je, jak se povedla série Pokrevní pouta. Nějak jsem jí totiž nevěřila a chtěla jsem si ji přečíst ze zvědavosti, ale fakt to to bylo skvělý :). Doporučuji!

















2 komentáře:

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)