10 ledna, 2013

Half-Birthday giveaway

Ano, konečně je to tady. Dnes mi domů přišlo pár dalších cen a tak jsem si řekla, že to vše nafotím a konečně Vás přestanu napínat. Je mi jasné, že hodně z Vás ani nevědělo, že se soutěž chystá, ale to taky není zas tak podstatné :D.
Podstatné je, že je to konečně tady a musím Vám říct, když ty všechny ceny doma vidím, skoro závidím výhercům. Soutěž je nakonec úplně tradiční. Vyplníte formulář, čímž se zařadíte do slosování, s tím, že můžete získat několik vstupů navíc.
Abyste správně rozuměli tomu, proč tuto soutěž pořádám. Samozřejmě je to v jedné řadě soutěž děkovná. Děkuju Vám, mým čtenářům za přízeň. Na druhou stranu jsem si ale řekla, že by nebylo špatné oslavit takové poloviční blogové narozeniny.
Abych byla přesná, datum je konkrétně 4.1. 2013. To měl blog přesně půl roku, ale bohužel se tehdy ještě nesešlo dohromady dostatek cen, takže soutěž začíná až dnes.
I když věřím, že většina z Vás tyhle obkecávačky přeskočí a přejde rovnou k fotografiím cen a formuláři, i tak si to neodpustím. Sentimentalita se mnou prostě cloumá. Chci Vám moc poděkovat, že mé články čtete, že se na blog vracíte a musím říct, že jsem vůbec nečekala, že se mezi blogery seznámím s tolika skvělými lidmi, takže děkuju i za to! :)

Teď už přejdu čistě k soutěži. Pravidla jsou docela jednoduchá:
- Účast je povolena pouze lidem z Česka a slovákům s českou doručovací adresou. Opravdu je mi to líto, chtěla jsem to tentokrát udělat pro obě země zároveň, ale nevím, jak je to s poštovným na Slovensko. Balíky  s cenami budou docela objemné... Proto se všem slovákům předem omlouvám a slibuju, že na příště už si to zjistím :)
-Musí ti být víc než 13 let. Jinak se souhlasem rodičů.
-Soutěž končí 10.2. 2013.. To znamená, že den nebo dva poté vylosuji vítěze a zveřejním ho na blogu. Jemu samotnému napíšu e-mail. Pokud do 48 hodin neodpoví, budu muset vylosovat vítěze nového :)

Tady je fotka všech výher dohromady.. Jak knih, tak záložek a plakátů, které jsou podepsané samotnou autorkou knih. C.C. Hunter byla tak laskavá a zaslala mi několik podepsaných věciček :). Za knihy musím moc poděkovat nakladatelství Fortuna Libri a Knižní klub, které je poskytlo. Ačkoli jsou všechny v angličtině, nemusíte se bát ani vy, co anglicky nečtete. Já, která s angličtinou kamarádka moc nejsem, jsem se na knížky dívala a vypadají napsané opravdu lehce a moc pěkně se čtou :)

+
Pokud někdo nepoznáváte tu věcičku napravo, to je nažehlovací "znak" či "odznáček" nebo jakkoli to chcete nazývat k sérii o Mercy Thompson. Pokud si vzpomenete, na jednom z knižních dílů měla přesně toho nažehlené na tričku! :) 

První výherce získá:

Druhý vítěz vyhraje:

Třetí vítěz vyhraje:

Teď už mi zbývá jen popřát Vám hodně štěstí, soutěžní formulář je zde:  


7 komentářů:

  1. Páni ceny jsou opravdu hodně luxusní.. :) Jinak přeji všechno nejlepší k polovičním narozeninám blogu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepší k půlroku! :) Aach jdu vyplnit formulář- to jsou krásné ceny. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je paráda!:)) Já myslela, že jsi v blogosféře dýl..;)) Neva. ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, všechno nejlepší! Chtěla byhc tě o něco poprosit, dívala jsme se na tuhle soutěž několikrát a nepamatuju si, jestli jsem se přihlásila, takže jsem se přihlásila ještě jednou. Kdybys to objevila dvakrát, tak je to výsledek mé špatné paměti, a tak se ti za to omlouvám!

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno nejlepší ! A úžasné ceny, nechápu odkud jsi to získala :) Už jsem se i přihlásila.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak se mi nejspíš podařilo ten formulář odeslat dvakrát, protože jsem chtěla odřádkovat Shift+Enter a ono ho to poslalo - tak se kdyžtak nediv, omlouvám se za zmatky :D
    Jinak rovněž přeji vše nejlepší. Já 3.1. slavila rok, takže to máme podobně :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)