24 ledna, 2013

Obálky- Vampire academy

Musím říct, že i pro mě začíná být tahle rubrika vážně zábava. Hledat obálky ke knihám, kterou jsou nám všem moc dobře známé, ale přece jen je neznáme ze všech úhlů je mnohdy legrace. Tak jsem se dnes rozhodla představit vám rozdílné typy obálek pro Vampýrskou akademii. A že jich není nejmíň :)

Vampire Academy (Vampire Academy, #1) Vampire Academy (Vampire Academy, #1) Vampire Academy Vampire Academy (Vampire Academy, #1) Blutsschwestern (Vampire Academy, #1) Vampire Academy (Vampire Academy, #1) Vampire Academy (Vampire Academy, #1) L'accademia dei vampiri Academicus Vampyrus (Academicus Vampyrus, #1) Vampir Akademisi (Vampir Akademisi, #1) Törst (Vampire Academy, #1) Vampirska akademija (Vampirska akademija, #1) Academicus Vampyrus (Vampire Academy, #1) Vampire Academy (Vampire Academy, #1) O Beijo das Sombras (Vampire Academy, #1) Академия за вампири (Книга #1) Vampire Academy (Vampire Academy, #1)

Celkově bych řekla, že je to vše na jedno brdo.Obálky se sobě často podobají, nebo mají podobný námět. Zde bych řekla, že méně je spíše více, za sebe bych tedy řekla, že nejhezčí jsou obálky v prvním řádku a poté obálka slovenská, druhá zleva v druhém řádku :)
A co na obálky říkáte vy?

4 komentáře:

  1. Je fakt, že jsou si všechny podobné, ale podle mě je nejhezčí první obálka. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi neobľubujem postavy na obaloch kníh, preto u mňa vyhráva druhá zľava v druhom riadku :)

    OdpovědětVymazat
  3. najviac sa mi paci prva, tretia, deviata, trinasta a patnasta. ta strnasta je jak zo skoly noci...

    OdpovědětVymazat
  4. V 2. rade druhá (naša) je krásna) a ešte sa mi vešmi páči v 4. rade druhá - tá ruža je proste super 8)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)