16 ledna, 2013

Šílenství obálek


Rozhodla jsem se trochu využít vánočních zásob knih a na toto téma taky udělat dnešní šílenství obálek :). Kdo jste viděli můj vánoční článek, nebo fotky na facebooku, asi víte, že jsem na Vánoce pod stromečkem našla sadu Škola noci 1-5. A jelikož mi obálky těchto paperbackových verzí přijdu vážně skvělé, rozhodla jsem se je všechny porovnat. Jsem zvědavá, který z dílů se nejvíc líbí vám, protože já jsem úplně bezradná. Všechny jsou skvělé :)



Když je člověk vidí ještě naživo, jsou ještě pěknější. S lesklými odlesky na jinak matné vazbě, vážně nádherné. Navíc se mi líbí, že celý komplet dohromady seskládává obraz dívky. Kdybych si ale opravdu měla vybrat díly, které mi přijdou nejpěknější, byl by to díl první a čtvrtý... :) A co vy? :)

4 komentáře:

  1. No úprimne, mne sa ani jedna obálka nepáči. Vyzerá to trochu divne. Aj keď sk obálky tiež nie sú najúžasnejšie, ale lúbia sa mi viac.
    Keď už si mám vybrať, tak najlepšie sa mi pozerá na to čisto zelené, je to aspoň výrazné, v podstate len s jednou farbou 8)
    Ale tie okraje, ktoré dávajú dokopy dievčinu sa podarili 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa páčia viac slovenské obálky, ale zase je úžasné, že tieto české dokopy vytvoria obraz dievčaťa. A české majú ešte jedno plus, že ide o paperback - má radšej túto papierovú väzbu.

    Čo sa týka obsahu, tak týchto 5 dielov sa mi veľmi páčilo. Najlepšia bola asi prvá časť, väčšinou to tak býva, že v sériách je tá jednotka vždy najlepšia. Ale ostatné diely (5 a vyššie) sa mi už vôbec nepáčili.

    OdpovědětVymazat
  3. mne sa viacej pacia slovenske obalky, tieto su strasne obycajne...

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komplet mám doma také, děvenka se na mě pěkně dívá, když jdu kolem knihovny. Jelikož jsem příznivec modré, tak se mi líbí obálka prvního dílu! A čtyrka také není k zahození. Kéž by to tak bylo i s obsahem. :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)