04 února, 2013

Týden k týdnu (4)

Meme vymyšlené mnou, více info zde

Včera jsem nějak "zaspala" přidání týdenního meme a tak ho přidávám teď. Přece jen je lepší pozdě, než jindy. Navíc, je to i pro mě takové pěkné zhodnocení toho, co se v týdnu dělo :)

Koupila jsem si, dostala jsem:
Největší obrázek výrobku Deklarace smrti Největší obrázek výrobku Temné vize – Posedlost Největší obrázek výrobku Temné vize – Vášeň
Tento týden mi přišly tři recenzní výtisky od Fragmentu. Temné vize už mám úspěšně dočteny a na Deklaraci se chystám. Musím říct, že už se na ni vážně těším :)

Přečetla jsem:
Největší obrázek výrobku Temné vize – Posedlost Největší obrázek výrobku Temné vize – Vášeň
No, přiznávám, že je to trochu chabé, ale musím se bránit tím, že mám další asi tři knihy rozečtené. A Temné vize byly prostě příliš lákavé a já nedokázala odolávat. Takže přišly na řadu jako první a nakonec jsem opravdu velmi ráda, že jsem to tak udělala. Skvělé počteníčko! :)

Zrecenzovala jsem:
No, tuhle kolonku trochu zahanbeně obejdu. Že tu nevidíte žádný obrázek knížky? Má to velmi prostý důvod! Je to pro to, že tento týden jsem se k recenzování nedostala. Mohla bych to svést na nemoc a nechuť k psaní, ale znáte to. Ať to shrneme jakkoli, výsledek je stále stejný. Takže týdenní statut: 0 recenzí.

Obálka týdne:
Dcera kostí a dýmu
Na prví pohled se to možná nezdá, ale obálka je kouzelná. Když mi tento týden přišla do soutěže, nemohla jsem se na ni vynadívat. Je obyčejná, jednoduchá, ale přesto krásná a elegantní díky stříbrným věcičkám, které je zdobí ve vrchní části obálky! :) Na živo prostě vypadá mnohem lépe!

Trailer týdne:
Povedený trailer na knihu Pushing the Limits, která u nás tento rok vychází. Já nevím jak vy, ale už se nemůžu dočkat! :)

Písnička týdne:
Já se v tomto týdnu zamilovala do této písničky. No podle mě skvělý zpěvák, co říkáte? :)

Překvapení týdne:
Vzhledem k tomu, že den za dnem objevujeme nová obsazení chystaných filmů a nové knihy, které naše nakladatelství budou vydávat, těžko se mi vybírá nějaké to speciální překvapení, něco co mě udivilo hodně. No, v první řadě to byl výběr hlavních herců do Vampýrské akademie a její následné pojmenování "Blood sisters" (?). Dalším překvapením, tentokrát příjemným bylo nakladatelství Fragmetn, které v tomto pololetí vydává skvělé knihy a jednou z nich je Ghost and the ghoth (v anglickém znění) :)








2 komentáře:

  1. Na Deklarace smrti ja zatiaľ len čakám. Máš pravdu, Dcéra kostí a dymu je tak decentne a jednoducho pekná.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé Temné vize :) taky přemýšlím o koupi, ale ještě pořád přemýšlím :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)