01 května, 2013

Měsíční chvástačka- duben 2013


Přijde mi to jako jenom pár dnů od doby, kdy jsem psala měsíční chvástačku za březen. A přitom se toho za ten měsíc tolik událo. Když tak nad tím v poslední době přemýšlím, čas hrozně utíká a my ho většinou nevyužíváme na plno. Všechno děláme polovičatě, život si užíváme s neustálým brbláním (a že já jsem v brblání expert :D) a jednoduše ten čas, který nám byl dán úplně neprožíváme. Jsme v neustálém spěchu a ani nestíháme vnímat všechno, co se kolem nás děje. Tak jsem se rozhodla na chvíli zastavit, zvolnit a užit si jaro pořádně. Protože koukněte kolem sebe. Ty stromy, zvířata, příroda. Je to nádhera, byla by škoda si to neužít.

Ale abych Vás ušetřila svého epicky poučného výkladu, který jste beztak všichni přeskočili k této části (:D), tak zde už je měsíční chvástačka za měsíc duben, který jsem si užila neskutečně a k mé dobré náladě přispěla i pěkná nadílka knih :)

Koupila jsem si:

Mám tu Pád a Muka, první dva díly série o andělech, které jsem si koupila za pusu na aukru. Na Pád už se chystám snad celou věčnost a doufám, že v té lavině knih k přečtení, která se na mě sype, si obě knížky brzo přečtu.
Andělé noci jsou úlovky z Levných knih, kde mě upřímně překvapilo, že tuhle knížku měli. To si tak člověk prochází uličkami a najednou si říká, jestli nemá halucinace.

Dostala jsem k recenzi:

Další dva díly Lovkyně snů, kterou jsem si poměrně oblíbila a hned po jedničce jsem měla chuť pustit se do dalších dílů. Temná akademie. Rozpolcení byla jasná volba, protože na třetí díl téhle série už čekám pěkně dlouho. Knížka na mě kouká z poličky a prosí o přečtení, na řadu se ale dostane až za delší dobu. Za knížky děkuju nakladatelství Fragment.


Co tu mám dál... Magie krve je naprosto skvělá knížka od Knižního klubu, do které jsem se právě pustila. Dech a Hlas měsíčního svitu už mám přečtené, a obě byly skvělé! Děkuji nakladatelství Baronet. Nakonec je tu ještě Jsem roztříštěná, kterou mi poskytl e-shop Martinus.cz za což moc děkuju! Kniha byla jedna z nejlepších, co jsem kdy četla a těch několik měsíců do vydání druhého dílu budu přežívat asi těžko.

Co jsem vyhrála?
Zase nic :D. Snad to tento měsíc vyjde, když je tolik soutěží.

Vše dohromady:

Tak jsem se konečně zase trochu dostala do tempa. Deset knížek je pěkné číslo, snad to v květnu půjde podobně :)

10 komentářů:

  1. Samé krásne kúsky, Anjelov noci a Mágiu krvi moc závidím, Roztrieštenú budem mať čoskoro aj ja ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem roztříštěna.. Tu si taky hodlám koupit a přečíst :-) A teď jsem na ni natěšení ještě víc, když se ti tolik líbila :-)
    A Dech mi námětem dost připomíná film Vyměřený čas. A obálku má pěknou, hodně pěknou :-)
    Jinak deset knih je pěkné číslo, snad se ti v květnu bude dařit podobně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Roztříštěnou jsem si zamilovala! :)
      Ano, Dech docela připomínal film Vyměřený čas, ale i tak se mi líbil :)

      Vymazat
  3. Dech ti závidím :-) krásné knihy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně se Ti to nashromáždilo.Taky bych chtěla.Ty knížky Ti závidím. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento měsíc byl na knížky skvělý, to je pravda! :)

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)