02 června, 2013

On my wishlist (9)

Úkolem je napsat jednu nebo více knih, která je na našem wishlistu 

Hodně, opravdu hodně jsem přemýšlela nad tím, kterou knížku chci vážně nejvíc. Protože kdybych měla vypsat všechny, které jsou na goodreads.com na mém to-read listu, myslím, že bych nějakým způsobem přetížila blogger. A tak když jsem se zamyslela nad tím, co bych si teď přečetla nejradši, zjistila jsem, že ta 'vyvolená' knížka vlastně neleží ani tak daleko ode mě.

Anotace:
Ona nepije ani nenadává a ve skříni má spoustu seriózních svetříků. Abby věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox. Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje…
On tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech a holky střídá častěji než ponožky. Do Abbyina života se vetře trikem – nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu – když ona s ním ten měsíc bude bydlet. Ať tak či onak, Travis netuší, do jak těžkého zápasu se pustil.

Četl jste někdo Krásnou katastrofu? Jak se Vám líbila? :)

3 komentáře:

  1. Ja sa na ňu chystám, už ju mám doma ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Hodněkrát jsem o ní četla různé recenze na internetu a strašně mě láká. Dokonce jsem ji i viděla v knihkupectví, ale bohužel jsem neměla u sebe dost peněz. Určitě si ji ale někdy přečtu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem Krásnou katastrofu četla a musím říci: wow. Určitě si ji přečti!! Pokud dovolíš, tak zde je má recenze na tuto knížku, tak si jí můžeš přečíst, pokud budeš chtít! http://stuff-i-fucking-love.blogspot.cz/2013/04/beautiful-disaster-jamie-mcguire.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)