13 srpna, 2013

Blogtour s Julií Kagawou (5)- Co na sebe prozradila autorka?

O blogtour se můžeš dozvědět víc v úvodním článku

Hned když jsem si přečetla první díl této sérii jsem si říkala, že bych autorku moc ráda poznala, nebo zkontaktovala, protože se mi zdálo už jenom z příběhu jako zajímavá osůbka. Po dobu tohoto blogtour se tohle tvrzení ještě rozšířilo a musím říct, že ona i její agentka jsou moc milé.
Malé info o autorce najdete v úvodním článku a teď už abychom se snad pustili do mnou pokládaných všetečných otázek a Juliiných zajímavých odpovědí!









Autorka taky ráda kreslí tzv. chibi art, některé najdete na její stránce zde, ale pro Vás mi autorka poslala také jeden zvláštní kousek:

Nezapomeňte se do komentářů podělit o své dojmy z autorky, o Vaše oblíbené autory nebo o cokoli dalšího, co Vás napadne! :)

2 komentáře:

  1. Má dobrý hudobný vkus :D A Fall for you je úžasná pesnička *akurát si ju (zas) zapla*

    OdpovědětVymazat
  2. souhlasím, hudební vkus má opravdu dobrý, také je poslouchám při psaní. Autorka mi z rozhovoru přijde velmi sympatická a já můžu říct, že mi postavy opravdu přirostly k srdci a vůbec celý jejich svět. Pevně doufám, že si budu moci dočíst celou sérii a vyjde u nás Železná královna i Železný rytíř(jestli jsem si to přeložila dobře). Takže už se moc těším a díky za tento článek :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)