13 října, 2013

Blogtour and zeptej se na COKOLIV

blog tour konečná verze 3
Jak už mnoho z Vás ví, toto Blogtour probíhalo již minulý rok a vedla ho Kath. Letos štafetu přebrala laurdes a pod jejím vedením se čeští a slovenští bloggeři rozhodli napasat několika svým oblíbeným autorům a zjistit od nich odpověď na jednu specifickou otázku, kterou si bloggeři sami vybrali. 
Každý blogger potom odpovědi, které získal zveřejní v jeden den, který mu byl určen. Podle toho, co jsem já sledovala jsem viděla, že někteří získali odpovědí opravdu mraky a také nějaké podepsané drobnosti od autorů do soutěže.
Já takové štěstí neměla, tudíž pro Vás bohužel nemám ceny. Za to ale mám několik málo odpovědi, které jsou určitě taky zajímavé.

A jak vlastně zněla moje otázka:
Máte před tím, než začnete psát nějaký rituál, nebo jen sednete k počítači a začnete?

Allen Zadoff, autor Mise napsal:

Lauren Oliver, autorka série Delirium napsala:

Amy Tintera, autorka Resetu napsala:

Collen Houck, autorka Tygří ságy napsala:

Tak co myslíte, docela to ušlo, že? Doufám, že na příští rok se bude tohle blogtour pořádat také a získám odpovědí o trochu více. A šikly by se i nějaké ty záložky Vám do soutěže, co říkáte? :)

3 komentáře:

  1. To je hodně dobrá otázka! Škoda že nebylo více odpovědí,ale i tak je to super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé odpovědi. Já jsem ze začátku nadávala, že přišlo tak málo odpovědí, ale když to teď překládám, jsem docela ráda, že toho není víc. Představa, že by se mi sešly takové emaily od Lauren Kate dva, asi bych je nezvládla. Vůbec tomu nerozumím. :D Taky doufám, že příští rok bude blogtour zase. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Coleen Houck má pěkný rituál, určitě to navodí příjemnou atmosféru. Blog tour se mi se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)