22 února, 2014

On my wishlist


Tak týden opět utekl a ani jsem si nevšimla, že už je zase sobota. Tímto víkendem mi končí jarní prázdniny a musím říct, že to hrozně uteklo. Měla jsem v plánu číst, číst a číst, ale nějak jsem se zasekla u Strážkyně krve. Kniha je to dobrá, jen bych raději četla něco jiného, ale jelikož Strážkyni už nutně musím dočíst a zrecenzovat, zastavila jsem se na místě. Zato jsem se stihla flákat u mnoha skvělých filmů a konečně jsem zkoukla několik filmů podle knih Nicholase Sparkse. Dear John, Safe haven a Lucky One jsou rozhodně teď jedny z mích oblíbených. A tímto se taky dostávám k dnešnímu wishlistu, který bude taky obsahovat jednu z knih N.S.

Poslední píseň Bez naděje (Bez naděje, #1)    Howlův putující zámek (Howlův putující zámek, #1) 

Bez naděje je právě tou knihou, která mě odvádí od četky Strážkyně krve. Strašně se těším, až si ji přečtu a cítím, že to bude něco podobného jako Překroč svůj stín. 
Howlův putující zámek je jasná volba, s touto knihou blbnu už nějakou dobu, jak už někteří fanoušci na facebooku vědí! :D

PS: A i když vím, že to sem nepatří, musím Vám ukázat jednu skvělou písničku z krásného filmu Epic, který jsem shlédla včera. Kdo jste neviděl, určitě na to mrkněte :)

8 komentářů:

  1. Poslední píseň jsem četla a líbila se mi to víc než film :)).

    OdpovědětVymazat
  2. do Sparkse bych já osobně asi nešla, není to úplně můj žánr.. Zato Howlův putující zámek vypadá výborně, nevěděla jsem, že je to i knížka :D (pokud si to teda s něčím nepletu :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Bez naděje bych si taky chtěla moc pořídit. :) Polední píseň se mi moc líbila.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám 6 kníh od N. Sparksa :3 plus jeden ebook :3 :) Len odporúčam! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Epic je krásný film, mě se líbil:) A Howlův putující zámek si chci přečíst, protože ten film, je úžasný a knihy bývají ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bez naděje mám doma a těším se na ni! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Poslední píseň jsem četla a můžu Ti jí jen doporučit. :) A Bez naděje chci taky. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)