27 ledna, 2013

Přírůstky do mé knihovničky

Poslední dobou jsem nějak zapomněla fotit, tudíž se doma přírůstky trochu nakupily. Pomalu musím začít uvažovat o nové knihovničce, protože ty dvě chabé poličky už vážně nestačí... Začínají se prohýbat a mám takový pocit, že jejich dny jsou pomalu sečteny.
Zatím ale přeci jen ještě něco málo místa je, takže až to bude akutní, určitě si novou knihovničku pořídím. Dneska bych vám ale chtěla ukázat, co mi za těch několik týdnů v knihovničce přibylo.

Dvě útlé knížečky na okrajích určitě poznáváte. Jsou to přírůstky z Levných knih z řady Můj příběh. Dlouho jsem nad jejich koupí váhala, protože jsem nevěděla, jestli bych historický žánr přečetla. Nakonec jsem si ale řekla, že zkusit to můžu. Navíc, obě dvě jsou z dob, o které se zajímám a věřím, že se z nich dokážu dozvědět víc o historii těchto událostí. 
Mlhovina je recenzní výtisk od Knižního klubu. Hned jak přišla jsem ji začala číst. Touhle dobou už je hrdě zařazená na poličce. Recenzi chystám na nejbližší dobu :)

Anna krví oděná je recenzní výtisk od Baronetu. Přišla mi před několika dny a musím říct, že jenom z obálky ta hororová scéna přímo srší. Nemůžu se dočkat až si přečtu něco trochu odlišného od mého obvyklého čtiva.

A zde je výhra ze soutěže, kterou pořádal blog Útěk do světa knih. Musím holkám ještě jednou poděkovat, mám z výhry velkou radost. Knihu Krvavá romance už bohužel doma mám, ale na Milionáře z chatrče se hodně těším. Spolu s dvoumi knížkami přišlo taky několik podepsaných záložek z kterých mám rovněž obrovskou radost.

Musím se přiznat, že teď momentálně nevím, co číst dřív. Stále zpracovávám nálož knižních dárků z Vánoc a do toho ještě tolik skvělých knih, které vychází.. Snad to nakonec vše stihnu :)

9 komentářů:

  1. Já mám doma taky teď hromadu knih (a to mi přijdou ještě další) a čtu jako pominutá. :D Annu si někdy musím koupit, i když vypadá trochu strašidelně! :D

    OdpovědětVymazat
  2. jeee :) Anna krví oděná! tu bych si ráda přečetla ;) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nad tou Annou krví oděnou přemýšlím taky, Krvavou romanci jsem už četla i dvojku a není to špatné, jen místy o ničem. A překvapila mě knížka Pompeje, ta je taky hodně dobrá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám historické knihy veľmi rada :)Anna krvi oděná - má fakt skvelú obálku. Ako vidím, máš toho teda fakt dosť čo čítať :)

    OdpovědětVymazat
  5. Chudobinec jsem četla a moc se mi nelíbil... A Milionáře z chatrče závidím, taky bych si ho chtěla přečíst. :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Závidím ti Annu, taky po ní straaašně toužim, je to ubíjející =D
    Krvavou romanci taky mam, Pompeje jsem četla a bylo to nic moc, ale snad se ti to bude líbit ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Annu chci, ikdyž je to taky trochu odlišné od toho, co normálně čtu:) A ty podepsané věci ti závidím. Já ještě nemám nic podepsanýho, ale chtěla bych :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)