20 června, 2013

Třicetidenní knihobraní- Kniha, která už vážně nevoní novotou

Třicetidenní knihobraní je výtvor naší milé VeEee. Na celý červen je připraven menší seznam tématicky zaměřených knížek (např. Kniha, která mě opravdu rozplakala apod.) Na každé zvláštní téma máme přesně dva dny a u každého můžeme zvolit pouze jednu knihu, kterou ale vlastníme.


Ha! Tak dneska naprosto přesně vím, kterou knihu vyberu. Nevím jistě, jestli se to úplně dá počítat, ale u babičky jsem nedávno našla knihovnu se spoustou starých knih, které bych si chtěla přečíst (tedy, o té knihovně jsem věděla už dříve, ale do té doby jsem si nevšimla, že je tam tolik klasiky). Našla jsem tam spoustu děl od známých autorů- Stendhal, Dostojevskij apod. A titulem "Kniha, která už vážně nevoní novotou" jsem se rozhodla pokřtít Annu Kareninu. A že Vám povím, že ta vážně voní spíš stářím. Je to úplně ten starý výtisk jen s pevnými deskami, bez přebalu, bez obrázků, až se ke knížce dostanu, tak Vám ji doufejme i vyfotím.
V létě se taky chystám si ji přečíst, takže snad mi to vyjde. Takovéhle staré knížky totiž úplně miluju. Jak s nimi člověk musí zacházet naprosto opatrně, protože se bojí, že by se mu rozpadly v rukou :)

1 komentář:

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)