01 července, 2013

Měsíční chvástačka- květen+červen 2013


Před pár minutami jsem si pročítala chvástačku z dubna a musela jsem se upřímně zasmát, když jsem pročítala tu část, kde bylo napsané: "Konečně jsem se zase dostala do tempa, deset knížek je pěkné číslo. Doufám, že to tak v květnu půjde také." Přiznejme si to, v květnu to byla bída :D. Nevím, zda to bylo školou nebo mojí leností vůbec číst a nějaké knihy kupovat, ale je to tak.
Proto jsem se na konci května rozhodla, že chvástačku nechám až na červen, snad mi pár kousků přibude. A opravdu. Červen byl na knížky lepší. Konečně jsem i nějakou vyhrála (Díky Erný! :D) a pod ruku mi přišlo i několik dalších knih. S červnem přišel i konec roku, z něhož jsme byli všichni více či méně nadšení a také prázdniny. Musím říct, že jsem ráda, že si odpočinu od školy a učitelů, ale znáte to, ty moje třídní paka mi budou dva měsíce chybět :D. Navíc, když si uvědomím, že za rok se s nimi budu muset rozloučit úplně... uff, radši na to nemyslet!
Ale teď už ke knižním přírůstkům. Co si tedy mohu nově vystavět v knihovničce?

Recenzní výtisky:
Sama jsem se divila, když jsem to teď shromažďovala. Většinou bývá recenzáků víc. No, každopádně, za kredity na arara.cz jsem si pořídila Legendu. Asi jsem divná, ale zas až tak mě nenadchla. Všichni ji tolik chválí takže byla laťka vysoko, ale nějak mě to nechytlo. 
Naopak Misi od Fortuny Libri jsem si užila nehorázně, dneska jsem ji dočetla a byla to bomba! Závěr naprosto neočekaný, byla jsem z toho vedle! Doporučuji přečíst :)

Koupila jsem si:
Tak za ty dva měsíce jsem nasbírala jen pár knížek z akcí, co jsem kde viděla. V červenci to vidím na větší sbírku, ale i tak jsem s tím spokojená :)
15 minus přímo z nakladatelství Moba, Myši z akce u Joty a Ty proti mně z Martinus.cz. Ani jednu knihu jsem ještě nečetla, poslední dobou jsem se nějak rozjela s e-booky, takže většinu času trávím u čtečky místo u klasických knížek :D

Vyhrála jsem:
Neuvěřitelné, že? Já opravdu vyhrála! :D Železného krále mám doma už i v češtině, ale vždycky jsem toužila přečíst si ho v originále. Poslední dobou mi štěstí přeje, protože od této knihy se mi poštěstilo vyhrát ještě anglického Mediátora a Annu Kareninu. Nechci být hamoun, ale snad to tak půjde dál :D

Tímto bych chtěla poděkovat e-shopu arara.cz a nakladatelství Fortuna Libri za recenzní výtisky! :)

A co vy? Nezapomeňte se pochlubit se svými přírůstky! :)

3 komentáře:

Moc děkuji za každý komentář!
Prosím, nepoužívejte možnost 'Anonymní', díky! :)